Biroja darba laika izmaiņas
22. un 23. aprīlī
14:00 - 18:00

Visiem braucieniem var pieteikties gan individuāli, gan kolektīvi.

Pēc izrādēm un pasākumiem pievedam klientus iespējami tuvāk mājvietai (Jelgavas pilsētas robežās).
Ceļš no € 13.- /1 personai; tikai biļetes sagāde vai nodošana kasē nenotikušas izrādes dēļ  1.50 / 1 personai
Grupas (sākot no 8 cilv.) un kolektīvi izrādes un pasākumus var izvēlēties sev vēlamā laikā.
Biļešu sagāde grupai un brauciena cena ir atkarīga no cilvēku skaita.

 Pieteikties pasākumami

Vedam uz izrādēm un koncertiem! Aicinu pieteikties
Lūdzu zvaniet vai sūtiet SMS +371 22314063

Pasākumi

Janvāris  |  Aprīlis  |  Maijs  |  Jūnijs  |  Jūlijs  |  Augusts  |  Septembris  |  Oktobris  |  Novembris  |  Decembris  |  Visi

Jūlijs

Aktuāli! ELĪNA GARANČA UN DRAUGI. Diriģents Karels Marks Šišons Dzintaru koncertzāles Lielā zāle 20:00

€ 55.-; 75.-; 95.-; 115.-; 135.-; 175.- + ceļš 14.- Biļetes jāizpērk līdz 25.04.
8/7/2024
Kopš 2016. gada visu laiku labākā Latvijas operdziedātāja, mecosoprāns Elīna Garanča un kompānija “Art Forte” sadarbojas projektā “Elīna Garanča un draugi”, piedāvājot Dzintaru koncertzāles publikai patiesi brīnišķīgus koncertus – tajos ir uzstājušās gan pasaules operas zvaigznes, gan perspektīvi jauni dziedātāji, kurus gaida spoža karjera. Dmitrija Hvorostovska, Hiblas Gerzmavas, Olgas Peretjatko, Dmitro Popova, Džonatana Titelmana, Marinas Monso, Eri Nakamuras, Seokdžonga Beka uzstāšanās kopā projekta mākslinieciskā vadītāja Karela Marka Šišona diriģēto Festivāla orķestri sagādājušas spilgtus un neaizmirstamus iespaidus skatītājiem un klausītājiem. Cikla “Elīna Garanča un draugi” pasākumi neapšaubāmi ir kļuvuši par Jūrmalas vasaras koncertsezonas vizītkarti un vienu no spožākajām tās rotām.
Kopā ar Elīnu Garanču šogad uzstāsies izcils spāņu soprāns Serena Saensa un peruāņu tenors Ivans Giljermo Ajons-Rivass. Šis būs unikāls mūzikas pasākums, kurā klausītāji varēs baudīt talantīgo mākslinieku izcilus vokālos priekšnesumus. Koncerts ar Elīnu Garanču, Serenu Saensu un Ivanu Rivasu būs neaizmirstams pasākums visiem opermūzikas cienītājiem.

Garantēts!Transportā vēl ir brīvas vietas uz un no Siguldas HAUSER Rebel with a Cello / rokzvaigzne ar čellu STJEPANS HAUSERS no “2Cellos” Siguldas pilsdrupu estrāde 20:00

Biīetes izpārdotas! + ceļš Transportā vēl ir brīvas vietas uz un no Siguldas
10/7/2024
Pašā vasaras briedumā, 10. jūlijā, Siguldas gleznainajā pilsdrupu estrādē kopā ar grupu un orķestri uzstāsies viens no pasaulē slavenākajiem čellistiem Stepans Hausers. Par akadēmiskās mūzikas “slikto zēnu” dēvētais grupas “2Cellos” līdzdibinātājs izziņojis savu ilgi gaidīto soloturneju, kurai dots nosaukums “Rebel with a Cello”.
 
Tagad pazīstams kā vienkārši HAUSER, Stepans skatītājiem sola izcilu muzikālu izrādi, kurā nedalāmi savīsies čella superzvaigznes salūtam līdzīgā ekspresija ar viņa romantisko, pat lirisko šķautni. To visu papildinās uz liela ekrāna demonstrētas atbilstīgas videoprojekcijas.
 
Mūzikas nerātnais romantiķis savā koncertprogrammā iekļāvis visu, ko viņa pielūdzēji iepazinuši un iemīlējuši, – sākot no ārkārtīgi populārās kompozīcijas "Beach Party", līdz muzikālo sapņu ainavām "Alone Together".

Aktuāli! STŪRGALVIS - stand up komēdija ar Aināru Ančevski 19:00 ULBROKAS PĒRLE, Kultūras centrs

€ 18.-; 20.-; 25.- + ceļš € 14.- Biļetes jāizpērk līdz 30.04.
11/7/2024
“STŪRGALVIS"
stand-up komēdija
Dzīvesveida inventarizācija un emociju ventilācija divās daļās.
Jaunajā gadā Pannas Teātris skatītājiem piedāvās jaunu izrādi, stand-up komēdiju “Stūrgalvis” ar aktieri Aināru Ančevski galvenajā un vienīgajā lomā. Pēc vīrišķības testa veikšanas pazīstamajā komēdijā "Mačo", nu Ainārs kopā ar režisoru Juri Rijnieku un autori Justīni Kļavu pievērsīsies  aktuālai tēmai – dzīvošanai un izdzīvošanai mūsu skarbajā realitātē, lai saprastu, kur paliek mūsu nauda.
Jaunās izrādes varonis ir jauks puisis – vīrs, ģimenes galva un divu bērnu tēvs, tikai drusku stūrgalvīgs, jo dara darbu par pus velti un samierinās, jo šis darbs viņam patīk. Varbūt tas ir tāds savāds likums, ka normāli tiek apmaksāts tikai darbs, kas nenormāli riebjas, bet tas, kas patīk – nē?
- Rīt atkal uz to stulbo darbu jāiet... - šī ir visu laiku visbiežāk dzirdētā frāze svētdienas novakarēs.
Varbūt šis puisis ir dīvains, jo maksā nodokļus un pats arī tos aprēķina, pie tam pilnīgi par velti.
Viņš ir no tiem, kas rada prieku svētkos citiem, bet mājās mēģina sievai prezentēt pētījumu par mīlestības būtību: vai mīlas daudzumam ir loģiska saikne ar sievas kurpju pāru skaitu skapī?
Dzīvē viss griežas ap naudu. Tu esi tik vērts, cik daudz tev kas pieder. Un ja nu tev pieder tikai atziņa, ka var būt vēl sliktāk?
Aināra Ančevska latviešu puisis aicina pacelt pēcpusi no dīvāna un paskatīties, vai apkārt ir kas tāds, ko nevar izmērīt naudā, lai dzīvotu dzīvi sev un saviem mīļajiem un tam arī tērētu pilnīgi visu savu naudu.
Izrādes radošais sastāvs: 
Režisors un līdzautors Juris Rijnieks,
dramaturģe Justīne Kļava,
scenogrāfs Ivars Noviks un Izrāžu apvienības „Panna” komanda.
Izrādes garums ~2h. Izrāde 2 daļās ar starpbrīdi.

Aktuāli! Jūrmalas Festivāls. Iveta Apkalna un Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris Dzintaru koncertzāles Lielā zāle 20:00

€ 15.-; 20.-; 25.-; 30.-; 35.-; 40.- Pens.; inv.; sk.; st. 50 % atl! + ceļš € 14.- Biļetes jāizpērk līdz 30.04.
17/7/2024
Dalībnieki:
Iveta Apkalna, ērģeles
Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris
Diriģents Olli Mustonens (Olli Mustonen, Somija)
Programmā:
Aleksandrs Ļadovs “Kikimora”
Fransiss Pulenks “Koncerts ērģelēm, stīgu orķestrim un timpāniem sol minorā”
Žans Sibēliuss 7. Simfonija un simfoniskā poēma “Somija”
17. jūlijā simfoniskās mūzikas programmā dzirdēsim ērģelnieci Ivetu Apkalnu, Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri un somu diriģentu Olli Mustonenu, neordināru personību Ziemeļvalstu mūzikā. Programmā būs Fransisa Pulenka Koncerts ērģelēm, timpāniem un stīgām – daudzkrāsains opuss, kurā barokāls dramatisms, romantiska nostalģija mijas ar dzirkstošu dzīvesprieku un graciozitāti. Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra izpildījumā skanēs Antona Ļadova simfoniskā poēma ‘‘Kikimora’’ un dižā skandināvu simfoniķa Žana Sibēliusa Septītā simfonija.

Garantēts! Jūrmalas festivāls. Barselonas flamenko balets KARMENA 20:00 Dzintaru Koncertzāles Lielā zāle

€ 20.-; 25.-; 30.-; 35.-; 40.-; 50.- Pens, sk, inv, st. 50 % atl! + ceļš 14.- Biļetes jāizpērk līdz 25.04.
19/7/2024
Dalībnieki:
Barselonas flamenko balets (Spānija)
19. jūlijā festivālā viesosies Barselonas flamenko balets ar īpašu dejas uzvedumu ‘‘Karmena’’. 
Barselonas flamenko balets pārstāv novatorisku flamenko koncepciju, savās izrādēs saglabājot šīs dejas tradicionālās saknes, apvienojumā ar džeza mūziku un laikmetīgo baletu, radot modernu un enerģisku skatuves valodu. Savā jaunā projektā viņi pievēršas mītam par Karmenu, tās vēstījumam par drosmi un brīvību netaisnīgā pasaulē. Prospēra Merimē stāsts oriģinālā uzvedumā iedzīvināts ar fragmentiem no Žorža Bizē slavenās operas ‘‘Karmena’’, flamenko dziedājumiem un ģitārista, komponista Ivana Pereza oriģinālmūziku.

Aktuāli! Jūrmalas festivāls. GALĀ koncerts. Skaistākās operu ārijas 20:00 Dzintaru Koncertzāle Lielā zāle

€ 20.-; 25.-; 30.-; 35.-; 40.-; 50.- Pens, sk, inv, st. 50 % atl! + ceļš 14.- Biļetes jāizpērk līdz 22.04
20/7/2024
Dalībnieki:
Aleksandrs Antoņenko, tenors
Inga Kalna, soprāns
Doroteja Bīnerte (Dorothee Bienert, Vācija), mecosoprāns
Vitorio De Kampo (Vittorio De Campo, Itālija), bass
Jūrmalas festivāla orķestris
Diriģents Andrijs Jurkevičs (Andriy Yurkevych, Ukraina)
Jūrmalas festivāla noslēgumā 20. jūlijā  izskanēs Galā koncerts ar skaistākajām operu ārijām. Koncertā dziedās tenors Aleksandrs Antoņenko, soprāns Inga Kalna, vācu mecosoprāns Doroteja Bīnerte, itāļu bass Vitorio De Kampo, pie Jūrmalas festivāla diriģenta pults stāsies Andrijs Jurkevičs no Ukrainas.

Aktuāli! TOBĀGO! traģikomiska dziesmuspēle divās daļās 16:00 Liepāja, Pūt Vējiņi koncertdārzs + ekskursija Aizputē

€ 15.-; 20.-; 25.-; 30.- + ceļš € 40.- Biļetes jāizpērk līdz 26.04.
21/7/2024
Šovasar un rudenī jaunā aktieru sastāvā uz skatuves atgriezīsies Ulda Marhileviča un Māras Zālītes traģikomiskā dziesmuspēle «Tobāgo!»
Savijušies latviešu tautas likteņstāsti, mīlestība, lielas cerības, skumjas, un galu galā –mūsu ilgi meklētā Laimes zeme – varbūt tā tomēr ir tepat līdzās? Latvijas vēstures lappuse, Kurzemes hercogistes ziedu laiki un sapņi, bez kuriem nevar dzīvot. 
Lomās: Andrejs Vītols, kuģu būvētājs no Ventspils – Mārcis Maņjakovs; Ieva Pakalniņa, Andreja Līgava – Aija Dzērve; Sīmanis Zaķītis, buru audējs no Piltenes – Varis Vētra; Līna Zaķītis, viņa sieva – Katrīne Pasternaka; Lulla Zaķītis, viņu meita – Dita Lūriņa; Ģierts Kore, zvanu kalējs no Puzes – Artis Robežnieks; Amālija Kore, viņa sieva – Indra Briķe vai Akvelīna Līvmane; Vilis Olektiņš, zemnieks no Popes – Juris Kalniņš; Grieta Olektiņa, viņa sieva – Olga Dreģe; Kornēlijs Hansens, holandiešu jūrnieks – Edgars Pujāts; Lilija, krogusmeita, Hansena mīļotā – Madara Botmane; Akeravana, avaraki indiāņu karalis – Rūdolfs Cīrulis; Robinsons Krūzo – Juris Strenga.
Pie klavierēm komponists Uldis Marhilevičs.
”Tobāgo!” ir viens no mīļākajiem darbiem manā daiļradē, un arī viens no dārgākajiem, jo tas ir saistīts ar manu dzimto pusi – Kurzemi,” atzīst izrādes mūzikas autors Uldis Marhilevičs, piebilstot – tas neapšaubāmi ir viens no skaistākajiem un arī skumjākajiem latviešu tautas likteņstāstiem. Pagājuši vairāk nekā divdesmit gadi kopš  «Tobāgo!» pirmizrādes Dailes teātrī, nu  izrāde atkal dosies pie skatītājiem.
 
… Kurzemes un Zemgales hercogiste ir sasniegusi augstu ekonomisko un kultūras līmeni un nosaka gaisotni visā Eiropā. Lielākā daļa Eiropas valstu ir parādā mazajai Kurzemei. Hercoga Jēkaba sapņi sniedzas daudz tālāk par Eiropu. «Man jāiegūst pasaule!», un 80 ģimenes tiek nosūtītas pāri Atlantijas okeānam uz Tobāgo! Tas ir stāsts par lieliem, skaistiem sapņiem, kuri diemžēl mēdz arī nepiepildīties, bet bez kuriem nevar dzīvot. Par cerībām un vilšanos, par mīlestību un nāvi, visbeidzot par kādu ārkārtīgi nozīmīgu lappusi Latvijas vēsturē.

Aktuāli! Dž. Verdi operas TRAVIATA oriģināliestudējums / XXXI Starptautiskie Siguldas Opermūzikas svētki Siguldas Pilsdrupu estrāde 21:00

€ 30.-; 40.-; 60.-; 80.-; 100.- + ceļš € 38.- Biļetes jāizpērk līdz 22.04.
27/7/2024
27.jūlijā plkst. plkst.21.00 gleznainajās Siguldas pilsdrupās izcilā itāļu komponista Dž.Verdi operas “Traviata” oriģināliestudējums.
Galvenajās lomās būs iespēja dzirdēt divas izcilas opermūzikas zvaigznes. Alfredo lomā iejutīsies visā pasaulē un Latvijā iemīļotā samtainā tenora tembra īpašnieks Dmytro Popovs (Ukraina) un Violetas lomā debitēs Maija Kovaļevska. Pārējās lomās LNO solisti – Rinalds Kandalincevs, Ilona Bagele, Brigita Čirkše, Krišjānis Norvelis, Andris Lapiņš, Juris Ādamsons, Viesturs Vītols, u.c.
Diriģents - Jānis Liepiņš
Režisore – Anta Priedīte
Scenogrāfs – Aigars Ozoliņš
Kostīmu māksliniece – Anna Heinrihsone
Video māksliniece – Ineta Sipunova
Horeogrāfe – Inga Krasovska,
Kormeistars – Gatis Langelfelds.

Piedalās festivāla koris un orķestris.

Garantēts! GALĀ koncerts / XXXI Starptautiskie Siguldas Opermūzikas svētki Siguldas Pilsdrupu estrāde 18:00

€ 30.-; 40.-; 50.-; 60.-; 70.- + ceļš € 38.- Biļetes jāizpērk līdz 22.04.
28/7/2024
Starptautiskie Siguldas Opermūzikas svētki noslēgsies svētdien, 28.jūlijā plkst.18.00 ar krāšņu Galā koncertu “Mūsu zeme - LATVIJA”, kurā uzstāsies 
Maija Kovaļevska, Jānis Apeinis, Ilona Bagele, Jūlija Vasiljeva, Dainis Skutelis, Andris Lapiņš, Rihards Mačanovskis, Krišjānis Norvelis, Vasiljeva, Dināra Rudāne, Dainis Medjaņiks (vijole) u.c.
Diriģents – Jānis Liepiņš.
Festivāla koris un orķestris.