Biroja darba laika izmaiņas
25. aprīlī 09:00 - 11:00; 12:30 - 18:00

Visiem braucieniem var pieteikties gan individuāli, gan kolektīvi.

Pēc izrādēm un pasākumiem pievedam klientus iespējami tuvāk mājvietai (Jelgavas pilsētas robežās).
Ceļš no € 13.- /1 personai; tikai biļetes sagāde vai nodošana kasē nenotikušas izrādes dēļ  1.50 / 1 personai
Grupas (sākot no 8 cilv.) un kolektīvi izrādes un pasākumus var izvēlēties sev vēlamā laikā.
Biļešu sagāde grupai un brauciena cena ir atkarīga no cilvēku skaita.

 Pieteikties pasākumami

Vedam uz izrādēm un koncertiem! Aicinu pieteikties
Lūdzu zvaniet vai sūtiet SMS +371 22314063

Pasākumi

Janvāris  |  Aprīlis  |  Maijs  |  Jūnijs  |  Jūlijs  |  Augusts  |  Septembris  |  Oktobris  |  Novembris  |  Decembris  |  Visi

Maijs

Garantēts! „PĪTERS PENS SAIET SVIESTĀ” komēdija Dailes teātrī LZ 19:00

€ 12.-; 20.-; 30.-; 40.- + celš € 13.- Biļetes jāizpērk līdz 05.04.
8/5/2024
Henrijs Luiss, Džonatans Seiers, Henrijs Šīlds
PĪTERS PENS SAIET SVIESTĀ
Komēdija
Dailes teātra Lielajā zālē no 19.01.2024.
Dailes teātris sadarbībā ar “Mischief Worldwide Ltd.” piedāvā teātra “The Mischief Theatre” iestudējumu "Pīters Pens saiet sviestā".
Uz Dailes teātra skatuves atgriežas Kornlijas Politehnikuma drāmas pulciņš, šoreiz visai ģimenei paredzētā iestudējumā par zēnu, kurš nevēlējās pieaugt. Skatītāju jau iemīļotie aktieri, kuri izmeklēja slepkavību Haveršamas muižā un salaida visu pilnīgā sviestā, nu ir izveidojuši jaunu izrādi. Leģendārā Pītera Pena un viņa ienaidnieka Kapteiņa Āķa cīņas karstumā viss atkal juks un bruks, bet mīlestība starp Vendiju un Pīteru būs tikpat īsta, kā pasakā.
Jaunās izrādes panākumi turpina galvu reibinošo ceļu pie skatītājiem visā pasaulē. Izrāde “Pīters Pens saiet sviestā” iestudēta daudzās pasaules valstīs un piedzīvojusi ekranizāciju arī prestižajā “BBC” kanālā kā Ziemassvētku speciālizlaidums. Dailes teātrī būs redzams oriģinālā uzveduma precīzs pārlikums no Londonas Vestenda – tā veidošanā ir iesaistīti īpašo efektu veidotāji no britu sadarbības partneriem, un tā iestudēšanu pārraudzīs “The Mischief Theatre” pārstāvis, režisors Freds Grejs.
Lomās: Lauris Subatnieks (Kriss), Andris Bulis (Roberts), Gints Grāvelis (Francis), Anete Krasovska (Sandra), Artis Robežnieks (Deniss), Gints Andžāns (Makss), Kristīne Nevarauska (Annija), Klāvs Kristaps Košins (Trevors), Niklāvs Kurpnieks (Džonatans), Marta Lovisa Jančevska (Lūsija), Dainis Gaidelis (Māceklis), Madara Viļčuka (Mācekle)
Režisors – Freds Grejs (Fred Gray), scenogrāfs – Saimons Skalions (Simon Scullion), kostīmu mākslinieks – Roberto Surače (Roberto Surace), gaismu mākslinieks – Mets Haskinss (Matt Haskins), komponisti – Robs Falkoners, Ričards Beikers (Rob Falconer, Richard Baker), skaņas dizainere – Ella Vālstrema (Ella Wahlström)

Garantēts! 'SKATUVE' В ОГНЕ || 'СКАТУВЕ' UGUNĪ izrāde M.Čehova Rīgas Krievu teātrī LZ 19:00

€ 15.-; 20.-; 25.-; 30.-; 35.- Pens, sk, inv, st. 15 % atl! + ceļš €13.- Biļetes jāizpērk līdz 03.05.
17/5/2024
Artūrs Dīcis
SKATUVE В ОГНЕ || “СКАТУВЕ” UGUNĪ
Pirmizrāde – 03.02.2024. (Lielā zale)
Ilgums – 2 stundas 35 minūtes
16+
Izrāde latviešu un krievu valodā, ar titriem krievu un latviešu valodā.
NB! Izrādē skan šāvieni.
Radošā komanda:
Režisors Laura Groza
Scenogrāfs MAREUNROL'S
Kostīmu mākslinieks MAREUNROL'S
Gaismu mākslinieks Ainārs Pastars
Tulkotājs Lina Ovčiņņikova
Videomākslinieks -8
Oriģinālmūzika Rūdolfs Dankfelds, Miķelis Putniņš
Izrādes vadītāja Tatjana Vauļina
Izrādē piedalās: Inese Kučinska, Jekaterina Frolova, Mārtiņš Vilsons, Šamils Hamatovs, Jakovs Rafalsons, Aleksandrs Maļikovs, Veronika Plotņikova, Jana Herbsta,  Konstantīns Ņikuļins, Ivars Kalniņš, Anatolijs Fečins, Mihails Širjajevs, Dmitrijs Jegorovs, Anna Gerbutova
Gribētos ticēt, ka lugas darbība norisinās pagātnē, bet mums pastāv aizdomas, ka tā tas nav. 1937. gada decembrī Maskavā latviešu teātra “Skatuve” darbinieki it kā esot pretvalstiskas idejas lolojuši galvās. Viņus aizturēja. Teju visus. Sākot no skatuves strādniekiem līdz pat teātra direktoram. Viņi zvērēja: “Esam tikai cilvēki, gribējām padarīt pasauli labāku”. Viņu arestētāji zvērēja: “Esam tikai cilvēki, gribējām padarīt pasauli labāku”. Tik ļoti atšķīrās “labā” interpretācijas, ka abu laba gribētāju starpā izcēlās ass konflikts. 1938. gadā teātris “Skatuve” tika slēgts. Kādēļ? Piedāvājam trīs atbilžu variantus:
1) Covid-19 ieviesto ierobežojumu dēļ;
2) ekonomiskās krīzes dēļ;
3) jo aktieri ilgtermiņā neieradās darbā.
Izrāde ir kā liels jautājums divos cēlienos: vai mākslai vispār ir pa spēkam padarīt pasauli par objektīvi labāku vietu?

Garantēts! "MEISTARS UN MARGARITA” izrāde Dailes teātrī LZ 19:00

€ 15.-; 24.-; 31.-; 39.- + ceļš € 13.- Biļetes jāizpērk līdz 03.05.
28/5/2024
Pēc Mihaila Bulgakova
MEISTARS UN MARGARITA
Dailes teātra Lielajā zālē no 22.03.2024.
Ko darīt, ja pilsētā ierodas pats nelabais? Vai lūgties un cerēt uz žēlastību? To cilvēki Bulgakova romānā nedara, jo viņiem nelabā ierašanās šķiet kā jauna iespēja tikt pie priekšrocībām un augstāka statusa, daži pat cer uz paaugstinājumu vai lielāku dzīvokli. Visi tur viens otru aizdomās par sadarbošanos, par glaimiem un absolūtu oportūnismu. Un vai gan tas nav bezgala cilvēciski? Tās izskatās kā biroja mazās varas spēlītes, jo neviens nekam augstākam par varu vairs netic. Vienīgais, par ko visi var vienoties, ir tas, ka Dieva nav.
Sātans apbur pilsētas iedzīvotājus, pamodina mirušos un sarīko balli. Beigās pār visu totalitāro un ļauno uzvarēs draudzība un mīlestība. Tas gan būs pēc nāves. Bulgakovs joprojām spēj uzdot pareizos jautājumus – kāpēc ateisms nestrādā, kāpēc patiesības vienmēr ir vairākas. Viņa darbi ir aktuāli, mūsdienīgi un izārda pa vīlēm mūsu postnormālo laikmetu. Un līdz pat šodienai romāna “Meistars un Margarita” lasītājs tiek pakļauts slazdam: tajā viegli var ieiet, bet no tā nekad nevar izkļūt.
Nekaunīgs ģēnija radītprieks un vienlaikus rūgtums par pasauli, kurā vienīgais ierocis cīņā pret ierēdņiem un oportūnistiem ir smalka domāšanas kultūra. Tas ir universāls ierocis pret cilvēcisku un patiesu attiecību sairšanu. Tas nav mainījies, lai gan ar vārdiem vien šodien vairs nepietiek.
Lomās: Gints Andžāns, Kārlis Arnolds Avots, Arturs Krūzkops, Gints Grāvelis, Katrīna Griga, Meinards Liepiņš, Mārtiņš Meiers, Kaspars Dumburs, Artūrs Skrastiņš, Toms Veličko, Milēna Miškēviča, Niklāvs Kurpnieks, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ieva Segliņa, Aldis Siliņš, Imants Strads, Dainis Gaidelis, Madara Viļčuka
Dramatizējuma autori, režisori, scenogrāfi, kostīmu un video mākslinieki – Tīts Ojaso (Tiit Ojasoo)Ene-Līsa Sempere (Ene-Liis Semper), horeogrāfs – Jiri Naels (Jüri Nael), komponists – Timofejs Pastuhovs, gaismu mākslinieks – Jussi Ruskanens (Jussi Ruskanen), režisora asistente – Diāna Kaijaka

Garantēts! EDGARAM LIEPIŅAM 95 / JUBILEJAS LIELKONCERTS / „UZ TIKŠANOS MAIJĀ” Dzintaru koncertzāles Lielā zāle 19:00

€ 20.-; 25.-; 30.-; 40.-; 45.-; 50.- + 14.- Biļetes jāizpērk līdz 03.05.
30/5/2024
Šogad savu 95 gadu jubileju svinētu leģendārais latviešu dziedošais aktieris Edgars Liepiņš. Jau vairākus desmitus gadu Edžus nav mūsu vidū, taču viņa spēlētās teātra un kino lomas, kā arī viņa paša veidotās neatkārtojamās koncertprogrammas ir palikušas atmiņās daudziem tūkstošiem viņa talanta cienītāju gan Latvijā, gan aiz tās robežām. Viņa spilgtais āksta un traģiķa tēls, īpaši viņam rakstītas dziesmas un Edžus trāpīgie citāti caur televīzijas un audio ierakstiem joprojām uzrunā jaunus un jaunus viņa daiļrades cienītājus.
Lai pieminētu leģendāro aktieri un svinētu Edgara Liepiņa dzimšanas dienu, 2024.gada 30.maijā plkst.19.00 Dzintaru koncertzālē Jūrmalā uz vienas skatuves satiksies Edžus cīņu biedri un talanta pārmantotāji. Īpašajā Edgara Liepiņa 95 gadu jubilejas lielkoncertā piedalīsies dziedātāji Zigfrīds Muktipāvels, Atis Ieviņš, aktieri Gunārs Placēns un Edgars Pujāts,  komponists Juris Kulakovs, grupa „Ārprāc’88” (Valdis Muktupāvels, Juris Sējāns, Leons Sējāns), trio "Oranžās" - Olga Stare, Inta Gudovska un Anita Levša, mūziķi Juris Kristons un Artis Orubs. Koncertā, kuru vadīs Edgara Liepiņa dēls Kristaps Liepiņš, skanēs dziesmas no koncertprogrammām, kas tapušas sadarbībā ar komponistiem Raimondu Paulu, Mārtiņu Braunu, Juri Kulakovu, un arī paša Edžus sarakstītās dziesmas. Atcerēsimies arī Edgara Liepiņa spilgtākās teātra un kino lomas. Uz tikšanos maijā!

Garantēts! GARDEROBISTI komēdija Nacionālā teātrī AZ 18:30

€ 32.-; 38.- + 6.05% + ceļš € 13.-
31/5/2024
Ir 2002. gada maijs. Nepilnu gadu pēc 11. septembra terorakta ir mainījusies pasaules izpratne par noteiktību, drošību un stabilitāti. Būtiski pieaug degvielas cenas. Valsti vada harizmātiskā Vaira Vīķe Freiberga. Marija Naumova uzvar Eirovīzijā. Notiek spraigas diskusijas par iestāšanos Eiropas Savienībā. Uz šo notikumu fona Latvijas Nacionālais teātris gatavojas apjomīgai renovācijai. Īsi pirms trupas pārcelšanās uz VEF Kultūras pili tiek izrādītas pēdējās Jāņa Lūsena un Māras Zālītes rokoperas "Sfinksa" izrādes. Kamēr iestudējuma skatītāji aizrauti klausās Ivara Stonina baritonā, teātra garderobē laiku īsina jauni, apjukuši un iemīlējušies garderobisti. Fatāla romantiska komēdija par mīklainiem nākotnes pareģojumiem, tikšanos pie piramīdām un biezo miglu, kurā vienmēr tinusies mūsu personiskā un globālā rītdiena.
 
Autors - Klāvs Mellis
Režisore - Paula Pļavniece
Lomās - Ainārs Ančevskis, Matīss Budovskis, Sandija Dovgāne vai Jana, Ļisova, Elizabete Milta